TRANSFORMATIE BILJARDZAAL NAAR 12 APPARTEMENTEN H166

Een cafe met achterliggende biljartzaal is getransformeerd naar 12 zelfstandige wooneenheden.

Voor optimalisatie van daglichttoetreding van de wooneenheden in de achterbouw zijn nieuwe vides voorzien. Deze vide geven naast daglicht in de dieper gelegen appartementen ook toegang tot de verdieping welke is opgehangen aan de bestaande portaalconstructie via het dak. De wooneenheden zijn geplaatst tussen de bestaande portaalconstructie resulterend in minimale aanpassingen in de constructie en het gevelbeeld.

INFO

Locatie

Tilburg

Jaar

2018

Ontwerp en Projectleiding

Van Lanen Architecten ism. OWN Projects

Constructieve engineering

Archimedes

Status

Omgevingsvergunning verleend

Geleverde diensten

Ontwerp, Technische uitwerking, Productietekeningen, Bouwbesluittoetsing, Werktekeningen, Constructief tekenwerk